Watertechniek

Floreg vlottergestuurde debietbegrenzer

Floreg van Saint Dizier Environnement is een mechanische begrenzer tot het ontwerpdebiet door aanpassing van het diafragma. Debiet Q blijft constant +/- 5% tijdens verhoging van de voordruk tot de maximale uitslag van de vlotter is bereikt. Aangepaste uitvoeringen zijn mogelijk.

Image description

SD RegulO

RegulO van Saint Dizier Environnement is een mechanische begrenzer tot het ontwerpdebiet door aanpassing van de schuifopening. Debiet Q blijft constant +/- 5% tijdens verhoging van de voordruk tot de maximale uitslag van de vlotter is bereikt. Standaard uitvoeringen zijn CA met de vlotter aan voorzijde van de begrenzer en CR met de vlotterarm links of rechts t.o.v. de sparing. Aangepaste uitvoeringen zijn mogelijk.

Image description

AQA TSK-LIMIT sublieme debietbegrenzer

TSK-LIMIT biedt de meest veelzijdige oplossing voor debietbegrenzing. Deze vlottergestuurde regelaar begrenst de afvoer tot het vastgestelde maximum, onafhankelijk van de opstuwing aan aanstroomzijde. De normale opening is zo groot als nodig is voor vrijverval doorstroming zonder voordruk en wordtΒ niet geknepen. Daardoor is deze begrenzer ook zeer geschikt voor kleine debieten en ongevoelig voor verstopping. Het debiet is vrij regelbaar en het systeem kan dienst doen als noodafsluiter. Tevens voorkomt het terugstroming, waardoor TSK-LIMIT veilig is voor benutting van berging van regenwater voordat het beheerst wordt afgevoerd naar een (vuilwater)stelsel.

Image description